За останні місяці продажі нових автомобілів значно скоротилися, однак у порівнянні з новими, кількість угод купівлі/продажу по б/в авто більше в кілька разів. Оскільки незважаючи на нестабільність, бажання людей зробити вдале придбання не зникло, на перший план знову виходить покупка авто з пробігом. На сьогодні для багатьох українців – це єдина можливість стати, нарешті, власником автомобіля.

 

Головне знати, як купити б / у авто і не помилитися. Адже придбання автомобілів з пробігом у багатьох українців викликає невпевненість та недовіру – як до продавців, так і до технічного стану транспортних засобів. Дуже часто трапляються випадки, коли продавці-шахраї змотують спідометри, продають биті, пофарбовані, рихтовані авто – автомобілі із значними проблемами «з минулого». Насправді, імовірність покупки несправного або пошкодженого автомобіля можна дуже легко уникнути, а при придбанні — бути впевненими в якості авто та мати відкриту і повну інформацію про його технічний стан.

Тому на сьогодні вдалим рішенням є придбання надійного авто з пробігом в перевіреному місці. Продаж таких транспортних засобів здійснює група компаній Автоград, яка має великий досвід реалізації нових авто. На спеціальному майданчику з продажу авто, що були у використанні, є можливість обрати саме такого «залізного коня»,  який задовольняє всі ваші вимоги.

Одне з питань при виборі авто з пробігом, яке практично завжди постає у покупців, — це технічний стан транспортного засобу. «Для мене дуже вирішальним є такий момент: я люблю бути впевненим у всьому. І коли йдеться про автомобіль, що вже був у використанні, то можна дуже сильно «проколотись», придбавши побиту машину. Такий недолік можуть побачити тільки фахівці. Я, як звичайний споживач, можу легко купитись на обіцянки продавця на базарі. Але ще великим фактором є питання довіри. Чому я купив своєму батькові авто з пробігом в Автограді? Бо я знаю, що цей салон вже більше 10 років працює в Рівному, я неодноразово там обслуговував свій автомобіль, і планую й надалі це робити», – ділиться роздумами рівнянин Олександр Криницький.

Всі автомобілі з пробігом, що продаються в Автограді, проходять ретельну перевірку та контроль. Ви завжди будете мати відкриту інформацію про технічний стан авто, адже сервісні центри Автограду мають доступ до спеціалізованого програмного забезпечення, яке дозволяє не лише визначити «рідний» пробіг, але й перевірити ряд інших, не менш важливих показників. Окрім відкритої інформації про технічний стан, серед переваг придбання автомобіля з пробігом у Автограді:

Прийом автомобілів під реалізацію. Автоград пропонує прийом автомобіля на свій майданчик. Тобто вам не потрібно самостійно займатися продажем, витрачаючи при цьому багато часу та ризикуючи постраждати від шахраїв, які працюють на вторинному ринку авто.

Великий вибір. Компанія пропонує клієнтам лише найкращі автомобілі з пробігом різних марок з перевіреною історією походження та обслуговування.

Юридична прозорість. Продаж б/в авто оформляється фактично так само як і продаж нового транспортного засобу. Оскільки ви купуєте автомобіль у офіційному автоцентрі, то все відбувається абсолютно прозоро.

Гарантія. Автоград надає гарантію на автомобілі з пробігом.

Ціна. Незважаючи на те, ви купуєте б/в авто в автоцентрі, це ніяким чином не впливає на їхню ціну в напрямку здорожчання, чого часто побоюються клієнти. Навпаки – за рахунок великого трафіку клієнтів та оборотності коштів ми можемо запропонувати вам конкурентну ринкову ціну.

Додаткові послуги. Автоград піклується про своїх клієнтів на всіх етапах продажу і покупки автомобіля – в компанії доступні також страхування, покупка в кредит, постановка і зняття автомобіля з обліку, установка додаткового обладнання та багато іншого.

Перевагою послуги «Продаж авто з пробігом» є принцип «єдиного вікна», тобто повний цикл послуг по купівлі-продажу транспортного засобу, який ви отримуєте в одному місці.

document.write(«»);