2946_bugatti-veyron-super-sport-223_1.jpg (40.21 Kb)Автомобільні компанії за багато років добре вивчили, що якщо вони можуть заманити вас відносно недорогими цінами, не менш успішно вони можуть і «витягти» з вас гроші завдяки багатьом опцій.

Автомобільний ринок неймовірно великий, що дає можливість виробникам значно розширити сфери діяльності і заробляти ще більше грошей. Але погодьтеся, купуючи нове авто, більшості захочеться підтримувати його в пристойному стані як мінімум років 5.

Виробники автомобілів ніколи не дозволять гаражним майстерням і СТО заробляти багато грошей. Саме тому вони і придумують масу додаткових, «фірмових» примочок. Дилерам залишається, у свою чергу, це продати покупцеві. Чи справді ваш новий Lexus не зможе просто так їздити без третин вішалки — плічок для пальто, а це буде коштувати $150, містер. Так чи необхідно встановлювати в новий Porsche пластикову обшивку для переднього багажника? Тоді будьте готові віддати $166. У поспіху придбати нове авто, багато готові погодитися практично на все.

Наступний топ — лист автомобільних опцій, не дивлячись ні на що, чудово впишеться в королівство божевілля.

10) Nissan GT-R. Система гальмування Spec V Brakes: $50,000

Spec V Brakes, в свій час, були оголошені «найкращими гальмами у світі». Скільки коштує їх заміна? $50 000! Тільки уявіть, як ви будете виглядати смішно в колі друзів, розповідаючи про своє ремонті.

9) Rolls-Royce Phantom Coupe, зоряний дах за $12,350

Ви можете додати трохи зоряного сяйва над головою в своєму Rolls-Royce Phantom Coupe за дуже низьку ціну — $12,350. 

8) Infiniti QX56, система контролю «мертвих» зон водія: $12,750

Деякі опції дорогі, просто тому, що вони дорогі. Інші ж не варті того, щоб розоряти себе заради них. Дана система відмінним тому приклад. Один з покупців розповів, чому ця система коштує ТАК дорого. Справа в тому, що система даного типу вже повинна бути автоматично включена в комплектацію такого «будинку на колесах», як Infiniti QX56. Але! Щоб отримати її, потрібно придбати пакет мультимедіа за $2950, необхідний набір гуми за $2300, а також Required for Deluxe Touring package за $4500 і Required for the Technology package за додаткові $3000. І лише після установки цього, система контролю мертвих зон почне працювати…

7) Porsche Panamera. Шкіряні дверні пороги: $2,900

Ви можете придбати шкіряні дверні пороги на свій Porsche, щоб бути в самому гармонійному і повному оточенні цього прекрасного матеріалу. І не Бог, вашим черевикам ступати на що-небудь крім шкіри.

6) Audi Bang & Olufsen Speakers: $6,300

Якщо ви коли-то задавалися питанням про те, яка автомобільна аудіосистема сама невиправдано дорога, то відповідь перед Вами-це система Bang & Olufsen в Audi. За $6,300 вона просто зобов’язана бути найкращою!

5)Внутрішня обробка каменем гранат. Mercedes CL: $2,650

Так, Mercedes-Benz CL дуже крутий, настільки крутий, що ви навіть можете замовити його з внутрішньою обробкою гранатом (окремих частин). Правда, товщина оббивного каменю становить менше міліметра.

4) Всі автомобільні системи супутникової навігації

Будь-смартфон обладнаний навігатором і картками, за допомогою яких дуже легко визначити своє місцезнаходження. Варто звичайний смартфон всі пару сотень доларів. Тоді чому кожен виробник автомобілів вважає своїм обов’язком розробити і запропонувати власну систему навігації за пару тисяч? Адже вона застаріє менше ніж через рік, а для її відновлення буде потрібно дуже багато мороки.

3) Всі на Porsche 918

Porsche 918 просто повний самими немислимими опціями. Важко зупинитися на чомусь одному, але фаворитом, звичайно, залишиться ціна фарбування -$63,000.

2)Фарбування вентиляційних отворів у Porsche Boxster: $1,190

Якщо ви хочете, щоб вентиляційні отвори покрили шкірою або ж просто пофарбували, приготуйте $1,190. Всього то.

1) Bugatti Veyron. Карбонове покриття : $300,000

Якщо ви хочете новий Bugatti Veyron Super Sport, це буде коштувати вам $2.2 мільйона. Якщо ви хочете такий же Bugatti, але в кузові з незабарвленим вуглецевим волокном (для стилю), це буде коштувати $2.5 мільйони. Виходить, потрібно доплатити $300 000, щоб вашу машину трохи недокрасили. Ви витратили суму, якої вистачить на придбання будинку, щоб трохи фарби НЕ потрапило на ваше авто.

document.write(«»);