Важко відрізнити рестайлінговий Porsche Macan від попереднього спереду? Шукайте протитуманки. Якщо не знайдете – значить, перед вами новий, пише elauto.net.ua.

Їх функцію тепер виконують світлодіодні фари без омивача з новим світловим малюнком, покладені всіма версіями. Чи то справа ззаду! Діодна смуга на всю ширину кришки багажника звертає на себе увагу. В такому ракурсі оновлений Macan не сплутати. Особливо якщо він в одному з чотирьох свіжих квітів і, наприклад, з опціональними глянцевими боковими молдингами.

Раніше чорний пластик був незабарвленим, і набір кольорів був уже. Бічні «гребені» бампера стали більш вертикальними, зникли протитуманки. Світлодіодні фари пропонуються в двох версіях – початковій 25-ватній і топовій 35-ватній з адаптивною системою управління світлом Porsche Dynamic Light System Plus (поворот світлових модулів плюс доплампи бокового світла). Червона смуга позаду світиться.

Інтер’єр радує насамперед тим, що, незважаючи на нову центральну консоль з великим дисплеєм діагоналлю 10,9 дюйма, збережені туговато фізичні кнопки з соковитим звуком натискання. Сам екран не домінує, як в Кайєні, при тій же функціональності медіасистеми (це один з кращих комплексів на ринку).