Навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець», яка входить до складу частин Міністерства оборони України, є ареною не лише підготовки вітчизняних національних збірних з зимових видів спорту, а й місце проведення відповідних змагань, де існують чіткі вимоги з надання медичної допомоги, евакуації травмованих та постраждалих і, головне, надійності техніки, повідомляє Автотема з посиланням на bogdan.ua.

З цими завданнями вже понад рік добре справляється санітарний автомобіль Богдан 2251, який у складі цієї специфічної військової частини проходить піддослідну експлуатацію у гірських умовах.

Унікальні кліматичні умови цього кутка українських Карпат наче створені для таких випробувань – вже восени сніг тут зовсім не рідкість, а крутий перепад висот та затяжні підйоми і спуски вздовж бігових трас додають неабиякого драйву під час кермування навіть повнопривідним автомобілем.

Нагадаємо, що «Богдан Моторс» увійшов до списку 20 найбільш інноваційних компаній України рейтингу видання «Деловая столица», завдяки екологічній модернізації виробництва та розробці бронеавтомобіля «Барс-8».