У «десятці” автомобілів для справжніх мачо не зустрінеш Мatiz і інші «мімімішні” авто. Не важливо, скільки машині років і, навіть, скільки кінських сил під капотом. Автомобілі, гідні мачо, мають власний характер, прекрасні швидкісні якості і надійно почувають себе на дорозі.

1. Toyota FJ40 Land Cruiser (1960-1984)

avto-for-macho-01

Легендарний автомобіль Toyota FJ40 Land Cruiser – повнопривідний «сухопутний крейсер” з передком, що підключається. Цей автомобіль, що прославився високою надійністю, має деякий особливий шарм, що вже не одно десятиліття розбурхує розум і серце автомобільних ентузіастів. Автомобіль був настільки хороший, що сьогодні в Каліфорнії з’явилася компанія, яка займається відновленням тільки «сороковок” Land Cruiser.

2. Bugatti Veyron (2007-2015)

avto-for-macho-02

Bugatti Veyron – це не просто cемизначна цифра на ціннику. Це її швидкість в 434,211 км/год і 1001 «коней” під капотом. Якби Джеймс Бонд був французом, то це б обов’язково був його автомобіль.

3. Cadillac Eldorado (1953-2002)

avto-for-macho-03

В середині минулого століття Cadillac Eldorado був символом успіху і дуже приваблював молодих людей. Ера цього автомобіля закінчилася після того, як в 1971 році після редизайну з’явилася «роздута” його версія. Інтерес до автомобіля істотно послабшав.

4. Dodge Ram (у виробництві з 1981)

avto-for-macho-04

Повнорозмірні пікапи завжди були автомобілями для справжніх чоловіків, але компанії Dodge з моделлю Ram вдалося підняти престиж пікапів на новий рівень. Причому модель з моменту виходу на ринок практично не зазнала дизайнерських змін.

5. Lamborghini Countach (1974-1990)

avto-for-macho-05

Цей автомобіль може похвалитися не лише мужнім дизайном, але і впізнаваністю серед сотень інших авто унікальним силуетом. Багато хто і сьогодні вважає цей автомобіль найбільш темпераментним і безкомпромісним.

6. Chevrolet Corvette (у виробництві з 1953)

avto-for-macho-06

Жоден з інших автомбілів цього рейтингу не був у виробництві так довго, як Chevrolet Corvette. Деякі жартома стверджують, що секрет довголіття авто у фалічному символі на його колісних дисках. Хоча, як кажуть, в кожному жарті є доля жарту.

7. Ferrari GTO (1962-1964)

avto-for-macho-07

Поява цього автомобіля в 1962 році стала справжнім викликом. На Ferrari GTO їздили Стів МакКуин і Клінт Іствуд. І хоча створювався він як гоночний автомобіль, як і належить справжньому мачо, підкорив немало сердець.

8. Hummer H1 (1992-2006)

avto-for-macho-08

Hummer H1 може здатися на вигляд таким, що дещо лякає. Але головне – його неймовірна надійність на дорозі. Безперечно, одне з якнаймужніших авто.

9. Dodge Viper (у виробництві з 1992 року)

avto-for-macho-09

У автомобілі Dodge Viper з’єдналися воєдино комфорт і потужність.

10. AC Cobra (1962-1967)

avto-for-macho-10

Творці цього автомобіля не розраховували, що він підкорить усіх своїм дизайном. Але він зробив це. Ніхто навіть не міг припустити, що він увійде в історію автомобілебудування, але він це зробив. Керролл Шелбі створив AC Cobra, щоб перемогти. І це йому вдалося. Навіть через десятиліття цей автомобіль підкорює своїм агресивним виглядом і дикою вдачею.

document.write(«»);