Автомобілісти вирішили скласти перелік опцій, з якими краще не купувати старий автомобіль, пише Автотема з посиланням на MMR.

Пневмопідвіска є хорошим елементом, але тільки на новому автомобілі. Купувати стару машину з цією опцією краще не варто. Тим більше, якщо пробіг машини складає більше 100 тисяч кілометрів.

Купуючи старий автомобіль з турбованим двигуном, потрібно бути готовим до того, що доведеться виконувати ремонтні роботи вже найближчим часом.

Автомобілісти часто порівнюють роботозованну коробку передач з DSG. За заявою виробників, всі проблеми в цій галузі вже давно зникли, так як система повністю модернізована. Але, на жаль, практика експлуатації таких автомобілів говорить про зворотне. При поломці такої коробки, ремонт обійдеться дуже дорого.

Ще однією рекомендацією, якою досвідчені водії хочуть поділитися з новачками, стає відмова від покупки уживаних автомобілів, на яких є люк або зсувні секція панорамного даху. Проблема полягає в тому, що з часом вся конструкція починає підтікати. Оригінальні запчастини, а так само ремонт цих елементів дорогі, а знайти неоригінальні деталі складно.