Ремонт доріг в Україні йде повним ходом, але це лише на словах чиновників. на практиці ж ми бачимо зовсім не те, про що нам стільки років обіцяють. Журналісти дізналися, в яких областях дороги вимагають термінового капітального ремонту, пише Автотема з посиланням на businessua.com.

Дуже плачевна ситуація для автомобілістів виникає на дорозі Мукачево-Рогатин.

Цією дорогою неможливо проїхати зі швидкістю більше двадцяти кілометрів на годину. Шлях вдає із себе нерівну поверхню з величезними ямами — їх ширина і глибина доходить до 30 см. Схожа ситуація спостерігається в самому Мукачеві.

Величезні ями автомобілісти спостерігають на трасі Знам’янка-Луганськ-Ізварине, на ділянці в Дніпропетровській області. Колишній керівник служби автомобільних доріг в Миколаївській області Сергій Ткаченко відзначає, що проблема з дорогами в країні глобальна, адже деякі ділянки не ремонтуються десятками років.

Раніше фахівці підрахували, що для повного оновлення доріг в Україні знадобиться близько п’ятнадцяти років, причому працювати доведеться цілодобово. Згідно з деякими підрахунками, на відновлення доріг потрібно витратити не менше трильйона гривень.