Організація Consumer Reports визнала, що більше не може рекомендувати до покупки седан Tesla Model 3. Судячи з усього, компанія Tesla зледащіли, і випускає авто вже з проблемами прямо з заводу. Власники електрокара звертають увагу на неякісну фарбування і часті зависання центрального дисплея, який є мозком авто, пише Автотема з посиланням на Знай.

Експерти некомерційної організації Consumer Reports повідомили про ці результати у щорічному звіті, який включає дані про приблизно 470 000 транспортних засобів. Після публікації звіту акції Tesla впали більш ніж на 2,7%.

Цікаво, що власникам, схоже, подобається Model 3. Вона отримала вищі оцінки в недавньому опитуванні задоволеності власників, який теж проводила Consumer Reports, а також отримала високі бали за результатами дорожніх випробувань. Втім, ці оцінки могли поставити просто тому, що Tesla має купу незвичайних фішок, якими не можуть похвалитися інші авто.

Представники Tesla відповіли, що всі проблеми були в минулому і до теперішнього часу велика частина з них вже усунена шляхом внесення відповідних поліпшень в конструкцію і виробничий процес. Однак, про інших проблемних місцях в авто немає ніякої інформації, адже зависання дисплея — це не єдина проблема.