Корейський бренд SsangYong намагається поліпшити свої позиції на європейському ринку. Тому на початку березня на Женевському автосалоні компанія представить SsangYong Korando 2020 модельного року, який вже показали в Південній Кореї, пише Автотема з посиланням на Автоцентр.

Новий кросовер виявився більшим за попередника. Довжина дорівнює 4450 мм (+40 мм), а колісна база становить 2675 мм (+20 мм). Об’єм багажника збільшився з 486 л до 521 л. Що з дизайном? Без зайвих прелюдій, корейський кросовер виглядає дуже стильно.

Варто відзначити загрозливий “погляд” головної оптики, складну пластику бамперів і оригінальні виштамповки на боковинах кузова. Вигляд вийшов дорогим і потужним. Багато в чому напрацювання концепту SsangYong SIV-2 все ж дісталися серійного автомобіля.

Європейським покупцям новий Корандо 2020 дістанеться з 1,6-літровим турбодизелем на 136 к.с. і новим 1,5-літровим бензиновим двигуном, віддача якого ще невідома. На вибір, швидше за все, запропонують 6-ступінчасті МКПП і АКПП. А наступного року очікується поява цілком електричної версії.

Список оснащення передбачає цифровий щиток приборів (у стандарті буде доступна класична комбінація аналогових приборів), інтер’єрну підсвітку зі змінюваним колірним оформленням, двозонний клімат-контроль і адаптивний круїз-контроль, сиситему автоматичного екстреного гальмування і асистент руху в займаній смузі.

На домашньому ринку замовлення на новий крос уже приймають за ціною близько 20 тис. доларів за авто у базовій версії – це дешевше за попередника.