Honda Envix — новий компактний седан з яскравим дизайном і багатим оснащенням. Щоправда, не такий уже він і новий. Та й не можна сказати, що дуже компактний. Загалом, тут усе дуже цікаво! Завдовжки бюджетний седан Хонда сягає значні 4756 мм, а колісна база становить 2730 мм. При цьому автомобіль побудований на модифікованій платформі справді невеликого автомобіля Honda Jazz, пише Автотема з посиланням на Автоцентр.

Крім того, новинка є перелицьованим варіантом уже представленої раніше моделі — Honda Crider. Технічно седани повністю ідентичні, тому нова Хонда також отримає бензиновий трициліндровий турбомотор об’ємом 1 л потужністю 122 к.с. (173 Нм) від Honda Civic. На вибір запропонують шестиступінчасті МКПП або варіатор.

Очікується, що в списку оснащення з’являться клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, бічні подушки та шторки безпеки, автоматичне екстрене гальмування і система моніторингу сліпих зон.

За межі китайського ринку нову модель, так само, як і Crider, поки що виводити не планують. Продажі Envix стартують уже 10 квітня.