pyvovarsky-640x360

Кабмін виділив гроші для реконструкції доріг у чотирьох областях Західної України, щоб розвивати туристичний потенціал регіону, розповідає міністр інфраструктури Андрій Пивоварський в інтерв’ю виданню Hubs.

“Зробимо одну якісну дорогу, а на здачу залатаємо дірки на ділянках, де люди вже не можуть їздити. Якраз на травневі свята ми вирішували, яку дорогу обрати для капітального ремонту. У ці дні половина України поїхала відпочивати в Карпати. Поїзди, літаки і дороги в напрямку були переповнені. Тому рішення прийшло саме по собі”, – розповідає Пивоварський.

Всього на ремонт шляхів спрямовано 700 млн гривень з бюджету. При цьому ремонт ділянки “Львів – Бібрка – Івано-Франківськ” обійдеться в 550 млн, а ще 150 млн буде спрямовано на ямковий ремонт “підкови” – Чернівці – Івано-Франківськ – Мукачеве.

“На наступний рік логічно буде зробити напрямок Івано-Франківськ – Рахів. І тоді ми повністю розкриємо потенціал карпатського регіону”, – підкреслив міністр.

Цей проект – головне завдання міністерства у цьому році. Також планується завершити реформу Укравтодору і підписати концесіонера на дорогу Львів – Краківець. В майбутньому планується почати повномасштабну децентралізацію дорожнього господарства.

document.write(«»);