vnedorojniki-05

Сьогодні популярністю у автомобілістів, які хочуть підкорювати будь-які дороги, користуються позашляховики Jeep, Subaru або Landie, але, виявляється, справжні позашляховики можна знайти серед автомобільних брендів, від яких чекаєш цього менше всього. У нашому огляді 10-ка найбільш “дорожніх” позашляховиків, – пише novate.ru.

1. Rolls-Royce Corniche

vnedorojniki-01

Складно собі уявити, проте Rolls-Royce Corniche в 1981 році був перероблений в позашляховик і навіть пройшов змагання Париж-Дакар. Можливо, це сталося завдяки заміні паливного бака на 87 галонів, установці 8-циліндрового двигуна і повного приводу з Land Cruiser.

2. Bentley Continental GT

vnedorojniki-02

Дуже несподіваним чином розкрив свій позашляховий потенціал Bentley Continental GT. Група гонщиків-ентузіастів використала цей автомобіль на трасі підвищеної складності без дорожнього покриття. Машина, на диво, добре показала себе, навіть без технічної модифікації.

3. Aixam Mega Track

vnedorojniki-03

Автомобіль Aixam Mega Track створювався як спорткар для міських поїздок, проте у результаті вийшов справжнісінький гоночний автомобіль з потужністю двигуна в 400 к.с. Машина добре показала себе як в перегонах на трасі з дорожнім покриттям, так і на трасах без нього.

4. Ferrari 308 GTB

vnedorojniki-04

Гоночний Ferrari 308 GTB став зіркою 80-х років XX століття. На рахунку цього позашляховика більше 20 престижних перемог по всьому світу. Спочатку машина створювалася, як “громадянська”, а спортивною їй довелося стати тільки після глибокої модернізації.

5. Ford Galaxie

vnedorojniki-05

Монстр Ford Galaxie – це продукт глибокої інженерної модифікації. У машині були замінені майже усі основні частини, починаючи від двигуна і зчеплення, закінчуючи підвіскою і колесами. В результаті вийшов один з найкращих позашляховиків перегонів в історії.

6. Lotus Espirit

vnedorojniki-06

Спортивний автомобіль Lotus Espirit виявився дуже здатним і при подоланні ділянок бездоріжжя. Деякий час назад модифікації Lotus Espirit використовувалися для різних перегонів. Найчастіше робилася заміна двигуна, бака і приводу.

7. Geo Metro

vnedorojniki-07

Складно повірити, що Geo Metro – це справжнісінький позашляховик. Машина не може похвалитися неймовірною швидкістю руху, проте вона легко справляється з будь-якими труднощами під колесами. Більше того, Geo Metro відрізняється дуже міцною і надійною конструкцією кузова.

8. Ducati Panigale 1199 TerraCorsa

vnedorojniki-08

Мотоцикл Ducati Panigale 1199 TerraCorsa може бути дуже здібним позашляховим транспортним засобом, якщо заздалегідь замінити в ньому підвіску і колеса на більш відповідні. Не зайвим буде поставити і надійнішу гальмівну систему.

9. Ford Crown Victoria

http://www.autogaleria.hu -

http://www.autogaleria.hu –

Ford Crown Victoria – кому потрібний позашляховик, коли у Вас є цей автомобіль. Повільно, важко, але дуже упевнено цей старичок в умілих водійських руках впоратися з будь-якими труднощами на шляху. А на випробуваннях в руках ентузіастів Ford Crown Victoria робив те, що зробить далеко не кожен Jeep в області подолання перешкод.

10. Porsche 911

vnedorojniki-10

З початку виробництва Porsche 911 використовувався для участі у всіляких ралі. За весь час експлуатації цього автомобіля було випущено більше трьох десятків приватних і професійних гоночних і позашляхових модифікацій.

document.write(«»);