supertyagach-troyan-gotov-k-proizvodstvu

Компанія ALE, спеціалізований постачальник послуг з транспортування важких вантажів, розпочинає виробництво власного тягача Trojan 8870 з автоматичною коробкою Allison, повідомляє Автоцентр.

Компанія ALE має намір оновити існуючий парк техніки, щоб істотно підвищити ефективність роботи. Жодна з представлених на ринку вантажівок повністю не відповідала вимогам ALE, тому більше 2 років в штаб-квартирі ALE в Стаффордширі велася розробка нового тягача Trojan. У планах виробництво шести тягачів для ринків Великобританії і Близького Сходу. Тягачі призначаються для транспортування вітрогенераторів, мостових секцій і трансформаторів для електростанцій.

Особливістю конструкції тягача є можливість складання автопоїзда з декількох одиниць техніки для здійснення надтоннажних перевезень. Кожен тягач має вантажопідйомність 300 тонн, тобто колона з трьох тягачів забезпечить вантажопідйомність 900 тонн. Управління автопоїздом, сполученим пневматичними магістралями і за допомогою електронної CAN-шини, здійснює оператор основного тягача.

Центральним вузлом цього унікального вантажного автомобіля є повністю автоматична 6-ступінчаста коробка передач Allison 6620.

У комбінації з 700-сильним двигуном Volvo Penta надійна трансмісія тягача Trojan забезпечує скорочення викидів шкідливих речовин і економію палива до 40% в порівнянн з попередніми моделями. Шестициліндровий рядний двигун EURO 5 оптимально поєднується з трансмісією. Тягач Trojan, власною масою 72 тонни, здатний здійснювати буксирування автопоїзда повною масою до 300 тонн при максимальному куті на хилу дороги 14% зі швидкістю до 77 км/год.

Тягач оснащений двома гальмами-уповільнювачами: один є частиною двигуна Volvo, а другий входить в конструкцію трансмісії Allison. Таке рішення сприяє захисту силового приводу і компонентів гальмівної системи від надмірного зносу і збільшенню рівня безпеки, що особливо актуально в екстремальних дорожніх умовах, характерних для Південної Африки, де тягач може підніматися вгору і спускатися по схилу упродовж 6 і більше годин.

Тягач оснащений найсучаснішою електронікою, системою ABS і кабіною військового зразка з наскрізним проходом, що виготовлена з нержавіючої сталі товщиною 2 мм.

document.write(«»);