volga

Продаю свою волгу! Купівля, відверто качужи, сумнівна, та зате і ціна – символічна. 30 тисяч рублів – і крейсер ваш! Рік випуску – 2005, стан – сумнівний. Пробіг позначений на табло – 72000, але під цим варто розуміти 172000. А якщо зовсім чесно, то 272000. Досі не розумію, як вона змогла проїхати таку відстань…

Найголовніше, апарат на ходу! По місту жодних проблем (крім того, що без кондиціонера влітку виникає відчуття, неначе машина горить). Рве зі світлофора багато іномарок (особливо ті, які не підозрюють, що беруть участь в змаганні). По трасі теж нормально. Яку швидкість вам вдасться на ній розвинути, залежить тільки від вашого інстинкту самозбереження. Особисто я в ті рідкісні рази, коли розгонив її до 180, ловив себе на тому, що не моргаю, не ворушуся і практично не дихаю.

Біля лівих дверей є прогнила ділянка, з якої стирчить поліетилен. Дуже допомагає виявляти автомобіль на великих парковках і надає звірюці неповторну індивідуальність. З приводу кузова – є деякі ділянки, які можна вважати нормальними.

Внутрішня обробка салону виконана за чиєюсь незбагненною примхою з використанням лінолеуму. З цим доведеться жити. Глибоко у водійському кріслі є якась дуже гостра деталь, яка іноді дуже упивається в поперек. Я так і не розібрався, що це за деталь, чому вона там і як таке взагалі може бути.

Є кнопка включення кондиціонера, це єдина деталь кондиціонера, яка дожила до наших днів. Також є бортовий комп’ютер, підозрюю, що саме його штучний інтелект (а не Ви) вирішує, коли машині завестися, а коли затихнути.

Піч – полум’я Саурона – працює взимку так, що мама не горюй. Але, на жаль, гаряче повітря затруює знизу, і влітку, коли піч вимкнена, якщо жати більше 110 по трасі в сандалях, то сильно обпалює пальці на правій нозі. Так що влітку на праву ногу краще одягати кросівки…
У машині останні півтора місяці не курив. А до цього курив, дуже багато. Але не більше, ніж попередній хазяїн і його численні друзі – одночасно, всі разом, взимку, з щільно закритими стеклами. Стеля нехарактерно сірого кольору не дозволить цього приховати.

Дуже великий плюс – глушник відсутній, видає рев, як з пекла! У зв’язку з чим від страху обсираются навіть мужні байкери і тримаються від тебе чимдалі, що, у свою чергу, забезпечує комфортну їзду.

Один з найважливіших плюсів цієї машини, це те, що її категорично не хочуть зупиняти інспектора ДПС. І навіть коли ти проїжджаєш перед ними з не пристебнутими ременями і вимкненим ближнім світлом – вони лише проводять тебе співчутливим поглядом… У чому загадка, я так і не зрозумів. Також її дуже бояться підрізувати дорогі і не дуже іномарки…

У зв’язку з вищепереліченим, іноді почуваєш себе як в президентському кортежі, поки гостра металева деталь в сидінні не спустить тебе знову з небес на землю.

document.write(«»);