Японський автовиробник заявив про намір взяти участь в міжнародному автосалоні у Шанхаї, де представить ряд своїх нових моделей.

Відповідно до опублікованого днями прес-релізу, головною новинкою автосалону, який відкриє свої двері 16 квітня, стане концепт-кар Engelberg Tourer. Серійний кросовер, який буде створений на базі цього прототипу вже наступного року, повинен буде змінити в модельному ряду відомий кросовер Outlander, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Новинка за габаритами схожа на попередника. Автомобіль отримав сучасну 2-рівневу головну оптику на світлодіодах, фірмову X-подібну радіаторну решітку і вбудований багажник на даху.

Концепт-кар отримав трирядну компоновку салону, віртуальну панель приладів, оригінальну передню панель з декількома сенсорними екранами, а також центральну консоль, на якій також розташований тачскрін для управління кліматичною системою.

Під капотом Mitsubishi Engelberg Tourer буде гібридна силова установка, в основу якої ліг 2,4-літровий атмосферний мотор і два електродвигуни.