Після чергового одурення євробляхерів із цінами на розмитнення, люди так нічому й не навчилися та продовжують віддавати гроші за дешеве авто відвертим шахраям. Про це повідомляється у випуску телепередачі «Гроші».

«Гроші» викрили аферистів, які зібрали з довірливих громадян мільйони доларів за пригін «авто на бляхах» під дешеве розмитнення, а потім зникли з грошима. Таких пройдисвітів багато. Тож озирніться, щоб не стати їх жертвою», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кілька розлючених чоловіків затримали менеджера відомої компанії, яка обіцяла недорого розмитнити автомобілі на єврономерах «під ключ».

«Триста євро за послуги, двісті — брокеру, а також 83 211 гривень за митні платежі плюс штраф», — розповідає один з клієнтів компанії. Але сталося не так, як гадалося, оскільки розмитнити не вийшло через дуже великі черги на митницях. Хоче це ще дрібнички — Валерій замовив у компанії екологічний сертифікат, який потрібен, аби поставити автівку на облік.

Довідка виявилася підробкою, без необхідного шестизначного номера та не на фірмовому бланку. Втім, підкреслюють журналісти, це не все шахрайство, з яким довелося зіткнутися власникам автомобілів на єврономерах.

Детальніше про це можна дізнатися з відеоматеріалі: