Чеська марка розповсюдила перші тизери нової моделі, яка стане продовженням женевського концепту Vision iV, пише Автотема з посиланням на MMR.

Концептуальний кросовер отримав назву Skoda Vision GT. Модель виконана в дусі останніх прем’єр чеської марки і покликана продемонструвати, як буде розвиватися бренд в майбутньому. Ймовірно, машину покажуть восени на автосалоні у Франкфурті.

Незважаючи на те, що будь-якої докладної інформації про концепт поки немає, можна припустити, що автомобіль побудують на модульній платформі MEB. Приводити в рух Vision GT будуть електромотори, а судячи з приставки GT в назві, швидше за все, слід очікувати високих показників віддачі агрегатів.

Нагадаємо, що одна з останніх концептуальних прем’єр Skoda відбулася в березні цього року в Женеві. Тоді чехи показали крос-купе Vision iV. Автомобіль оснастили двома електромоторами сумарною віддачею 306 к.с. і літій-іонної тягової батарей ємністю 83 кВт∙г, яка забезпечує пробіг до 500 км на одній зарядці. Час розгону до 100 км/год – 5,9 секунди, а максимальна швидкість – 180 км/год. Серійне втілення цього концепту марка обіцяє випустити всього через рік.