Електричний кросовер Hyundai Kona Electric викликав неабиякий ажіотаж в Україні – тільки в квітні на машину офіційно відкрили передзамовлення, а коли перші екземпляри завезли в країну, їх відразу ж розкупили. Всього за 1 день!

Як пише Autogeek, перша партія складалася з 20 екземплярів – це були моделі в комплектаціях Express і Dynamic і з батареями ємністю 39,2 і 64 кВтг (запас ходу – 312 і 449 км по циклу WLTP відповідно). Наступна поставка намічена на червень, але які будуть її обсяги і які версії будуть запропоновані, поки невідомо. Втім, за даними Автоцентру, ще як мінімум один такий автомобіль є в наявності – у одеського дилера.

Початкова ціна Hyundai Kona Electric в Україні становить 906 тис. грн, за ці гроші пропонується базова версія Express і батарея на 39,2 кВтг. Комплектація Dynamic стартує вже з позначки 966,4 тис. грн, а за АКБ на 64 кВтг доплата становить 222,9 тисяч. Уже в базі машина оснащується досить великим комплексом систем безпеки, круїз-контролем, камерою заднього виду, зимовим пакетом (підігрів керма, сидінь, дзеркал), світлодіодними ДХВ, мультимедіа з 7-дюймовим екраном і ін. У старшій комплектації до цього списку додається повністю світлодіодна оптика, система рекуперації тепла і комбінована обробка салону (шкіра + тканина). Окремо за доплату можна замовити двоколірний кузов і інформаційно-розважальний комплекс з 8-дюймовим дисплеєм.

Джерело autocentre.ua