011

Одним з найкрутіших автомобілів на виставці Forgiato Fest став позашляховик Cadillac Escalade Rust Chrome, над зовнішністю якого попрацювали фахівці компанії Metro Wrapz.

Все, що знадобилося для того, щоб зробити автомобіль помітнішим і унікальнішим – це особлива плівка, що імітує іржу. Не обійшлося, звичайно, і без нового комплекту коліс, що довершило процес перетворення авто і що поставив крапку в його доопрацюванні.

Величезний американський джип схожий на автомобілі з постапокаліптичних фільмів. “Іржаві” панелі, зображені на плівці, відмінно вписалися в стиль нового Cadillac Escalade, якому все ж зберегли заводську хромовану решітку радіатора і деякі інші декоративні елементи. Наглухо тоновані стекла поєднуються з чорними кузовними деталями, які раніше поблискували хромом. Зокрема, рейлинги на даху, ручки дверей, обрамлення вікон і різні накладки на п’ятих дверях.

Двоколірні диски Forgiato з широкими спицями відмінно поєднуються з цією обробкою і доповнюють ефектний образ постапокаліптичного розкішного позашляховика. Про технічні доопрацювання позашляховика нам залишається лише здогадуватися.

document.write(«»);