В Україну офіційно завезли 20 електромобілів Hyundai Kona з батареями на 39.2 та 64 кВт.
Всі машини були розпродані за один день. Наступна поставка очікується у червні, але кількість автомобілів поки не розголошується. Відомо, що комплектації будуть ті ж — Express і Dynamic, з батареями 39.2 кВт і 64 кВт, які здатні проїхати на одному заряді 312 км і 450 км відповідно, пише Автотема з посиланням на zora-irpin.info.

Вартість електромобіля в комплектації Express стартує з позначки в 906 000 гривень. Така модель має систему підігріву АКБ, систему рекуперації енергії при гальмуванні, шість подушок безпеки, ABS, ESC, HAC, систему попередження про вихід зі смуги руху, двозонний клімат-контроль, вибір режиму водіння Drive Mode Select.

Особливостями авто є безключовий доступ і кнопка запуску двигуна, електронне паркувальне гальмо, підігрів керма та передніх сидінь, мультимедійна система з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм з додатками Apple CarPlay і Android Auto, камера заднього виду, панель приладів SuperVi sion з 7-дюймовим LCD монітором та 17-дюймові легкосплавні колісні диски.

У разі покупки Hyundai Kona у комплектації Dynamic українцям потрібно заплатити не менше 984 000 гривень за машину з акумулятором на 39.2 кВт і 1 227 100 гривень з акумулятором на 64 кВт.

На додаток до перерахованих вище функцій і особливостей комплектації Express, ця модель має світлодіодні фари головного світла з підсвічуванням повороту, задні світлодіодні фари і систему рекуперації тепла (Heating Pump).