Куди діваються дві третини випущених КрАЗом машин

Дві третини випущених машин КрАЗ йде на внутрішній ринок, пише trucks.autocentre.ua.

За 7 місяців поточного року ПАТ «АвтоКрАЗ” на 16% наростив обсяг виробництва автомобілів, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

З січня по липень на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу було виготовлено 709 автомобілів. За вказаний період на 15%, порівняно з торішнім результатом січня-липня, виросли продажі підприємства. З початку року споживачам було відвантажено 675 автомобілів, з них 31% становлять постачання на експорт, 69%- на внутрішній ринок. Крім того, за сім місяців поточного року було виготовлено і відвантажено замовникам 4 напівпричепи і 13 причепів, що в 6,5 разів перевищило виробництво вказаної техніки за такий же період минулого року.

За підсумками роботи за місяць, завод продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання: за липень було зроблено 132 автомобілі, що на більше червневого показника поточного року. У загальному об’ємі зробленої техніки бортові автомобілі становлять 67%, шассі – 20%, сідельні тягачі – 11%, лісовози – 2%. При цьому 75% виготовлених в липні автомобілів призначалися для ринку України, інші 25% – на експорт.

Чергове постачання ПАТ «АвтоКрАЗ” на адресу одеського комунального підприємства «Міські дороги”. Цього разу в Одесу відвантажується універсальний дорожній автомобіль КрАЗ-6511Н4, виготовлений КрАЗом в партнерстві з українським виробником спецнадбудов – компанією «Спецбудмаш” (м. Бровари).

document.write(«»);