dsc01300

Проект “Лісоруб” стартував півроку тому і зараз, після проведених випробувань, готується до фінального складання.

Цей автомобіль дає уявлення про те, які б чудові пікапи могли виходити з воріт автозаводів в Радянському Союзі, адже ці вантажівки – такі красені!

ЗіЛ-157 нічим не поступався своїм іноземним аналогам, а багато в чому навіть перевершував їх. Зовнішній вигляд і загальна брутальність “Захара” досі викликають тільки позитивні емоції і повагу до цього автомобіля!

Отже, трохи про проект:

Загальна концепція:

Створення брутального чоловічого автомобіля в кузові пікап – як спроба реалізувати втрачені (з тих чи інших причин) можливості радянських конструкторів.

Спроба поглянути на звичний вигляд відомої вантажівки з іншого боку. Адже правда, чим ми гірші за закордонних умільців, хлопців з тієї країни, де пікап – це більше, ніж тип автомобіля – це ціла культура, стан душі.

Конструкція:

– кабіна “Трумана” була досить спонтанно придбана в Пензі, відкопана із замету і евакуйована в Москву;
– у основі “Лісоруба” лежить допрацьоване шасі легендарної Газ-66;
– силовий агрегат і автоматична коробка передач запозичені від Jeep Grand Cherokee 5.2 v8. Цей невибагливий і досить потужний двигун наділяє “Лісоруба” завидною енергоозброєністю;

Для того, щоб автомобіль не пасував перед будь-якими перешкодами, він оснащений двома (!) знижуючими передачами і механічною лебідкою з приводом від роздавальної коробки.

-також є бортова система зміни тиску в шинах, жорсткі міжосьові і колісні блокування;

Для упевненого і безпечного використання досить важкого автомобіля також допрацьована гальмівна система і рульове управління.

Випробування показали феноменальну прохідність автомобіля. Мінімальний дорожній просвіт становить 41 см (!), що більше, ніж на легендарному Уралі.

document.write(«»);