На ринок із завидною регулярністю виходять все нові і нові автомобілі. Незважаючи на це, дійсно вдалі моделі, які претендують на звання «легенди», трапляються далеко не часто. Особливо, коли мова заходить про розумному співвідношенні ціна-якість. Саме тому саме час згадати парочку подібних машин родом з 1990-х років.

1. Mercedes S-клас W140

У народі цей автомобіль більше відомий просто як «600-тий Мерседес». Флагман німецької компанії побачив світло в далекому 1991 році. З конвеєра автомобілі спускалися протягом цілих семи років. Автомобіль підкуповував широкі маси водіїв розкішним виконанням, надійної збіркою, комфортним салоном, а також значним набором преміальних опцій, якими на момент створення могли похвалитися далеко не всі авто з відповідної цінової категорії.

2. BMW 7-Series E32

Сьогодні даний автомобіль все ще можна знайти на вторинному ринку за смішну ціну. Незважаючи на це, BMW 7-Series E32 був і залишається автомобілем-легендою, особливо серед жителів країн колишнього Радянського Союзу. Примітно, що навіть сьогодні цей автомобіль виглядає цілком собі презентабельно.

3. Mitsubishi Pajero 2

Один з кращих позашляховиків в історії автомобільної промисловості і виразно точно – кращий SUV кінця минулого тисячоліття. Навіть сьогодні даний автомобіль може скласти впевнену конкуренцію сучасним моделям в своєму класі. Високі технічні характеристики і приголомшливий салон свого часу також зробили цю машину дуже популярною.

4. Toyota Crown 9

Згадки заслуговує і ось такий японський автомобіль, який відноситься до бізнес-класу. На момент створення «самурай» відрізнявся високим рівнем технічного виконання, а також комфортабельністю. Єдиним недоліком даної моделі можна вважати (нехай і з натяжкою) те, що вона випускалася тільки з правим кермом.

5. Mercedes E-Class W210

На закінчення хочеться представити ще й ось такий автомобіль представницького класу, який до тепер попадається на вторинному ринку країни. Знайти в хорошому стані вже майже не представляється можливим, тому що збереглися машини, які здебільшого представляють виключно колекційну цінність.