Компанія Tesla збільшила поставки Model 3 до тисячі одиниць на день лише для Америки. Про це повідомляє Electrive з посиланням на неназвані ЗМІ.

Одна з головних причин стрибка поставок – цільовий рекордний квартал – марка намагається доставити 36 тисяч одиниць Model 3 для клієнтів за червень. У Tesla хочуть перевершити рекорд останнього кварталу 2018 року, коли кількість відвантажених електрокарів становила 90,7 тисячі одиниць.

Ще одна важлива причина нарощування поставок – від 1 липня у США будуть скорочені субсидії на електрокарів Tesla. Так, вже наступного місяця держбонус скоротиться від $3,7 тисячі до $1,8 тисячі.

Більш того субсидії для Tesla закінчуються повністю від кінці 2019 року, якщо в Америці не вирішать продовжити термін субсидування електрокарів марки.

Разом з тим Tesla почала продавати старі автомобілі Model 3 онлайн в США, що б’є по продажах нових автівок. На вживані автомобілі надається гарантія 4 роки і 80 тисяч км або два роки та 160 тисяч км після ретельної перевірки виробником. Зараз більшість далекобійних версій моделей 2017 і 2018 років доступні за ціною від 40 000 доларів.