Кросовер Venucia T90, який називають першою оригінальною моделлю марки, пережив рестайлінг. В основу цього купеподібного SUV свого часу лягла платформа подовженого паркетника Nissan Qashqai минулого покоління, пише Автотема з посиланням на MMR.

Японська компанія Nissan і китайський автогігант Dongfeng, з 2012 року займаються випуском автомобілів під маркою Venucia, оновили кросовер Venucia T90. Після рестайлінгу крос-купе отримало нову радіаторну решітку, перероблені бампери, модернізовану головну оптику, що зберегла свою впізнавану геометрію, а також інші задні ліхтарі на світлодіодах. Своїми габаритами рестайлінговий Venucia T90 схожий на Nissan Murano, а в його основі, як і раніше, лежить база від Qashqai минулого генерації.

У рух купеподібний кросовер призводить дволітровий бензиновий «атмосферник» MR20 від Nissan з віддачею 150 к.с., що поєднується з варіатором. Про систему повного приводу мови знову ж таки не йде, навіть за доплату.

У списку доступних опцій – електронний «ручник», ABS і ESP, сучасна мультимедіа з великим тачскріном, камери кругового відеоогляди, люк з електроприводом та інше. У продажу новинка з’явиться восени 2019 го. Про прайсах інформації поки немає.