скачанные файлы

Відеоролики, що демонструють роботу французьких автомобілів-евакуаторів в курортному містечку Канни, є прикладом для нової української поліції. У Каннах евакуювали дуже дорогі Ferrari і Porsche, які припарковані з порушенням правил дорожнього руху, незважаючи на виття сирен і страх того, що власником машини виявиться “можновладець”.

У Каннах, де відпочивають “вершки суспільства” з усієї Європи, місць для паркування анітрохи не більше, ніж в центрі Києва в розпал робочого дня. Тому власники дуже дорогих суперкарів іноді залишають їх там, де паркуватися не можна – близько від пішохідних переходів, перехресть і так далі. Але їх чекає кара евакуації так же, як і дешевих Fiat і Peugeot.

На жаль, в Україні доки немає показаних на відео евакуаторів компактних “кліщів”, які дозволяють швидко і з будь-якого кута під’їхати до порушника і підняти його задню частину, щоб повезти за собою на штрафмайданчик. В даному випадку в ролі евакуатора виступає Isuzu D-Max, обладнаний КМУ Maxilift. У Європі таких машин і механізмів багато, і вони швидко і якісно виконують свою роботу.

document.write(«»);