3 причини скасувати “драконівське” мито на автомобілі вже заразМи всі думали що після перемоги Революції Гідності новий уряд скасує мито на автомобілі. Ми б змогли купувати авто з Європи втричі, а то й більш дешевше. На жаль, поки влада це робити не плануює, тому експерти вирішили проаналізувати, що буде зі скасуванням автомобільного мита.

1. Українці будуть їздити на якісних автомобілях, які будуть менше ламатися, які будуть більш безпечнішими. Вони будуть економічними та більш екологічними.

2. Якщо скасувати “драконівський” акцизний збір, то зросла б кількість ввезених автомобілів, відповідно грошей в бюджет поступало набагато більше. Це ж то саме, що продавати один пиріжок за 1000 у.о., який ніхто не купить, замість багатьох пиріжків по 25 у.о., які розберуть ще гарячими, правильно?

3. Без сумнівів, ми станемо щасливішими. Наш рівень життя підніметься. Ми зможемо гідно сказати, що живемо в Європейській Україні.

Отож депутати, які зараз роз’їжджають на елітних автомобілях подумайте і про нас, поки ми у вас тільки просимо, а не вимагаємо.

document.write(«»);