Часи виробництва «Запорожців» давно пройшли, а ці автомобілі продовжують цікавити автолюбителів. Вони ще й роблять цікаві тюнінгові проєкти з ними. На каналі в YouTube автор під ніком tryam2000 показав шикарний «Запорожець» в прямому значенні цього слова, повідомляє Wheel News.

Автомобіль належить Антону Скуратову. Шикарний ЗАЗ-968 можна побачити на його сторінці, де він показує його в гаражі та як катається по місту.

ЗАЗ-968 виглядає люксово в золотому кольорі. З технічної точки зору він в ідеальному стані. Це кабріолет з відкидним дахом. Двигун в автівці стоїть рідний 1976 року. Йому зробили капітальний ремонт.

Першопочатково «Запорожець» був жовтого кольору. Після тюнінгу став золотий та шикарний. До речі, сам золотий «Запорожець» є досить відомим. В нього навіть є власна сторінка в інстаграмі goldzaz.

Власника питали чи протікає дах в автомобілі. Він з впевненістю сказав, що ні. Адже вона виготовлена зі спеціальної для катерів. Антон Скуратов зазначив, що вартість зі встановленням обійшлася йому в 600 доларів.

На реставрацію автомобіля знадобилося приблизно 3-4 роки. Йому осилювали кузов, наварювали додатково 200 кг металу. ЗАЗ-968 має 40 к.с. Об’єм двигуна 1,2 л. Загально в авто було вкладено приблизно 5000 доларів.