Як же швидко летить час. Здавалося б, не так давно, Генрі Форд створив свій перший серійний автомобіль, який випускався на конвеєрі більше 100 років тому і ось один з покинутих примірників перед нами. Пише ММР

Автомобіль не використовувався з 1933 року, тобто простояв 86 без руху. Серйозний термін, з урахуванням того, що сучасні автомобілі значно швидше відправляються на повну переробку, а цей навіть візуально схожий на один перших автомобілів.

Згідно з цими даними, двигун зібрали 6 серпня 1914 року. Перша цифра не читається, і на ній відображена дата, коли відлитий сам блок. Можливо це 4 або 14, і виходить що блок могли відлити за пару днів до того, як зібрали двигун і поставили серійний номер.

Машина знаходиться в повністю оригінальному стані, так як всі кому автомобіль потрапляв в руки, ставили її в гараж до кращих часів, а потім просто перепродували.

Як видно з фотографій машину ніколи не чистили і не мили, тому на ній багато пилу і бруду. Залишилося зробити хімчистку і просто накачати колеса.

Тепер черговий власник виставляє на продаж цю реліквію від Форд всього лише за 25.000 доларів. Проблем вистачає, можна навіть сказати що з машиною комплектом йдуть неполадки з технічним станом.