Останнім часом вітчизняні автомобілісти по всій Україні скаржаться на відсутність у МРЕВ номерів і бланків техпаспортів. ДАІ повідомило, коли ж з’явиться ця довгоочікувана спецпродукція.

У ДАІ розповіли, коли з’являться номери та бланки техпаспортів

 

Номерні знаки і бланки техпаспортів та прав повинні з’явиться у вітчизняних Центрах надання послуг ДАІ (колишніх МРЕВ) до кінця поточного тижня, тобто — до 13 вересня. Про це повідомляє прес-служба Департаменту Державтоінспекції.

Як пояснюють правоохоронці, причиною відсутності спецпродукції стало те, що майже півроку вітчизняний виробник не працював. Враховуючи ситуацію, що склалася з дефіцитом спецпродукії, Департамент ДАІ вживає заходів для пропорційного перерозподілу залишків номерів і бланків між областями, таким чином, щоб максимально задовольнити потреби всіх регіонів, — пише «Автоцентр».

У той же час, в ДДАІ нагадують, що українські МРЕВ працюють за принципом «Єдиного вікна», тому жителі невеликих сіл та районних центрів можуть отримати адмінпослуги в обласних підрозділах у зручний для себе час.

Залишки спецпродукції, кожен день публікуються на сайтах регіональних підрозділів ДАІ. Крім того, отримати інформацію з цього приводу також можна зателефонувавши до чергової частини Державтоінспекції обласних управлінь.

document.write(«»);