Наше життя повне несподіванок та каверз із боку злочинного світу. Шахраї та аферисти просто жадають обікрасти чергового “лоха” та залишити українців без останніх панталонів.

Допитливий журналіст “Ранку у Великому Місті” Олексій Кобзар взявся розслідувати усі ці афери. Цього разу він дасть корисні поради для автовласників, що допоможуть не пошитися в дурні.

Тож, запам`ятайте: виходячи з машини, у жодному разі не залишайте ключ у запалюванні, а також завжди блокуйте двері. Бо вигадливі крадії мають у арсеналі багато методів, за допомогою яких можна легко виманити “лоха” з машини.

Отже, 1 схема. Сідаючи за кермо, ви побачили надпис помадою на своєму лобовому склі. Звичайно ж, це забруднення треба усунути. Та залишаючи машину без нагляду обов`язково зачиніть двері та увімкніть сигналізацію.

Або ще один розповсюджений метод. Злочинці прив`язують до вихлопної труби декілька бляшанок. Під час руху вони створюють дуже неприємний гуркіт. Звісно, треба вийти та відв`язати бляшанки. Та, якщо ви не хочете стати «лохом», а я гадаю що ви не хочете, проїдьте кількасот метрів із цим сюрпризом і тільки згодом приберіть погремушки. І не забувайте закрити двері.

Інші схеми, з якими на автовласників чатують шахраї, дивіться у відео.

document.write(«»);