004

На виставці Comtrans’2015, що відкрилася вчора в Москві, «Група ГАЗ» представила нові моделі фургонів і мікроавтобусів «ГАЗель NEXT»

У мікроавтобусі «ГАЗель NEXT» можуть розміститися 16 осіб. У моделі збільшений проріз бічних дверей, низька підніжка, високий салон (1900 мм), світлодіодне освітлення і панорамне скління – все для зручності пасажирів. Для їзди під час суворих російських зим передбачено три пічки, для південних регіонів доступний кондиціонер.

Вантажна модифікація фургона пропонує кузов об’ємом 13,5 куб.м, що на 30% більше, ніж у попереднього покоління «ГАЗелі». Вантажопасажирський варіант розмістить сім чоловік і 9,5 куб.м вантажу.

Фургони та мікроавтобуси будуть комплектуватися дизельними двигунами Cummins ISF 2,8 і бензиновими двигунами Evotech 2,7 – ці установки вже використовуються на бортових «ГАЗель». Окрім нового фургона, на виставці демонструються та інші розробки компанії: автобус «Вектор NEXT», «Урал NEXT» з дворядною кабіною, сідельний тягач «ГАЗон NEXT», низькопідлоговий автобус середнього класу довжиною 9,5 м, дизельний двигун ЯМЗ-530 екологічного стандарту« Євро-5″.

document.write(«»);