5060007

Волга для Дмитра з Харкова була мрією дитинства. Та й до того ж ГАЗ 24 був першою машиною, за кермом якої автор даного дивовижного проекту вчився їздити по рідному місту в 15 років

Волга так і залишалася б його мрією, адже Дмитро не збирався спеціально займатися пошуками підходящої для себе Волги, якби одним ввечері не натрапив на оголошення про продаж ГАЗ 24.

“Якось ввечері за звичкою, переглядаючи автосайти, наткнувся на Волгу 24 і щось в мені переключилася. Я згадав, що я завжди хотів, і зрозумів, що саме зараз я здатний це здійснити» – розповідає Дмитро. Так почалося втілення дитячої мрії, але вже з поправкою під нові смаки – перетворення ГАЗ 24 на кабріолет.

Це був автомобіль 1978 випуску і у нього був один господар – дідусь. Машина була не бита, єдине – зачепили переднє крило. Але добрий дідусь, який навіть пустив сльозу, продаючи свою улюблену Волгу, дав Дмитру в дорогу нове крило. Так і була придбана Дмитром ця Волга, яка, як він пообіцяв колишньому власникові, потрапила в хороші руки.

Кожна деталь була відновлена вручну. Свої руки Дмитро особисто доклав до полірування кожної хромованою деталі.

Рідний 2,4-літровий двигун і підвіска пройшли капітальний ремонт. Все інше, крім колісних дисків R18 і перешитих сидінь від ГАЗ 3110, залишилося рідне, навіть передні барабанні гальма. Кузов, в який була інтегрована рама, був посилений в салоні. І найголовніше: варити і відновлювати кузов Дмитру не довелося, так як він був, на рідкість, в ідеальному стані. Тільки фарбування.

document.write(«»);