1442841177_1

Вівезення автомобіля на штрафмайданчик – явище, неприємне для будь-якого водія. Не дивно, що багато хто намагається опиратися цьому всіма доступними засобами. Ще не стихла історія Костянтина Алтухова, який, протестуючи проти евакуації машини за неправильну парковку, просидів у замкненому автомобілі 22 години. Однак його «досягнення» меркне на тлі історії, що сталася в Красноярському краї, пише o-doroge.com.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС по регіону, скандал стався в селі Ермаковское. Екіпаж ДПС зупинив легковик під управлінням 49-річного місцевого жителя, який їхав разом з сім’єю. З’ясувалося, що у водія відсутня страховий поліс і водійське посвідчення, а сам автомобіль не зареєстрований у встановленому порядку.

Це означало, що машина повинна була відправитися на штрафстоянку. Вже під час складання протоколу, члени сім’ї всіляко заважали співробітникам ГИБДД. Однак це не допомогло і, в підсумку, машину почали вантажити на платформу евакуатора. Тоді родина не знайшла нічого кращого, як … підпалити автомобіль! Дружина водія розлила легкозаймисту рідину, а їх 23-річний син скоїв підпал.

Після інциденту на місце прибула слідчо-оперативна група. Зараз поліцейські з’ясовують, кому належить пошкоджений автомобіль, так як минулий власник подав у ГИБДД заяву про припинення права власності. Проводиться перевірка.

document.write(«»);