На китайському ринку з’явився новий кросовер від компанії Geely під назвою Boyue Pro. Це аналог модифікації Atlas Pro, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Новинку розробили на базі Geely Atlas нинішнього покоління. Довжина кросовера складає 4 544 мм, а розмір колісної бази сягає 2 670 мм. Новий Geely Atlas (Boyue) Pro отримав оригінальну решітку радіатора і капот, модернізовані задні ліхтарі, інші бампера і корпуси бічних дзеркал. Навіть в базовому виконанні кросовер зможе похвалитися повністю світлодіодною оптикою.

У салоні автомобіля також багато змін: з’явилася переглянута центральна консоль, спортивне рульове колесо, цифрова приладова панель і електронний селектор АКПП. Також Atlas (Boyue) Pro обзавівся сучасною медіа-системою, яка може підтримувати смартфони й інтелектуальним годинником XWatch.

Для ринку Піднебесної кросовер буде оснащуватися 1,5-літровим бензиновим турбомотором від компанії Volvo, який видає 177 кінських сил. Також буде представлений і 1,8-літровий агрегат потужністю 184 к.с. У парі з ними буде працювати 7-швидкісний «робот» і на вибір передній або повний привід.

Стартова вартість Geely Atlas (Boyue) Pro на китайському ринку складе 98,8 тис. юанів, це трохи більше 13 тисяч доларів.