Як «працюють» автомобільні злодії Як повідомляє Автопалац, один чоловік тихо сидів у неосвітленій закритій машині і спостерігав за подіями. Також на один з пристроїв в автомобілі велася оперативна зйомка операції.

Молодий чоловік у червоно-чорній спортивній куртці пройшов від пошти до машини, підійшов майже впритул і обійшов її, заглядаючи в усі вікна на предмет того, що лежить всередині і що можна вкрасти. Перевіряючи теж чи не піднятий на двері блокіратор. І це при тому, що в машині акуратно і тихо сидів чоловік.

Чоловік в чорній куртці, який на початку відео стоїть на дорозі, досить імовірно, злодій, до того ж прикриває, тому що він не зводив погляд з машини і округи поки перший обходив машину, курячи сигарету за сигаретою.

Коли хлопець в червоно-чорній куртці обійшов машину підійшовши впритул, він підійшов до хлопця в чорному, після чого не поспішаючи пішов. На відео видно, як він запитує, чи поставлена машина на сигналізацію. Відповідь хлопця у чорній куртці – ні. Тому що машина дійсно була закрита зсередини.

Нагадаємо, у Харкові практично щодня відбуваються крадіжки з автомобілів, припаркованих у дворах і на неохоронюваних стоянках.
в січні правоохоронці затримали двох іноземців, які промишляли в Харкові крадіжками з автомобілів. При цьому злочинці діяли за заздалегідь розробленою схемою.

У міліції попереджають, що в групу ризику годині всього потрапляють автомобілі, припарковані не так на охоронюваних стоянках, а також не обладнані протиугінною сигналізацією.

document.write(«»);