На автомобільній дорозі Лос-Анджелеса в Сан-Франциско фотошпигуни помітили нову версію електрокара від компанії Tesla, пише Автотема з посиланням на UaMotors.

Машина, найімовірніше, проходила фінальне тестування перед запуском серійного виробництва. З незрозумілих причин на машині була відсутня камуфляжна плівка. На отриманих фотографіях видно, що в кабіні перебували два інженера компанії. Один з них постійно вивчав якісь дані на своєму комп’ютері. Згідно з отриманими фото, новий електрокар буде трохи вищим, ніж минула версія Model 3. Але представлений позашляховик відрізняється від неї зовнішнім виглядом і поліпшеною комплекцією.

Якщо судити по відсутнім гальмівним супортам червоного кольору, можна зробити припущення, що даний автомобіль є покращеною версією Long Range AWD, яка здатна проїхати більше 450 км без додаткової підзарядки. Варто відзначити, що показана на знімках модель має великий зазор біля основи передньої стійки. Та й оздоблення вікон здається недопрацьованим. Але навіть з такими недоліками можна сказати, що даний автомобіль цілком може проходити фінальне тестування і незабаром надійти в автосалони.

Ціна і технічні характеристики на даний момент невідомі.