Як заробити грошей власникам автоУ наш час, тотальної кризи та браку коштів, такий факт як наявність особистого автотранспорту є швидше перевагою, ніж додатковою статтею витрат. З одного боку, звичайно можна рвати на голові волосся і слізно підраховувати витрати на страховку, гуму і паливо, а з іншого — можна спробувати заробити саме за допомогою авто, — пише avtoblog.org.ua.

 

Перераховані нижче способи можуть бути як додатковим джерелом доходу, так і стати в майбутньому повноцінним заробітком, а то й зовсім початком бізнесу.

Спосіб 1 — ви кур’єр.

Більшості компаній вкрай потрібні кур’єри, тому будучи власником авто, ви спокійно можете влаштуватися відразу в кілька фірм на таку роботу.

Спосіб 2 — приватний перевізник.

Вам достатньо просто під’їхати до людних місць (ринок, автобусна зупинка) і будьте впевнені, що в години-пік вас обов’язково попросять підвезти.

Спосіб 3 — робота таксистом.

Ви можете звернутися в будь-яку службу таксі і той факт, що ви на своєму авто, зробить вас бажаним співробітником будь-якої фірми.

Спосіб 4 — особистий водій.

Дуже часто в рекламних журналах і газетах можна побачити оголошення про те, що діловій людині або її родині потрібен особистий водій. Погодьтеся, чим не варіант?

Спосіб 5 — обслуговування заходів.

Тут ми говоримо про те, що ви з легкістю можете стати автомобілем весільного кортежу та інших урочистих заходів (досить просто укласти договір з агентством-посередником).

Спосіб 5 і 6 — здача авто в оренду: 5 — це оренда для розміщення реклами, а 6 — оренда для того ж самого таксі.

document.write(«»);