У мережу потрапили унікальні фотознімки автомобілів, якими користувалися вищі чиновники Радянського Союзу. Так, на сторінці @ retro_garage_97 в соціальній мережі instagram були опубліковані фоографії машини, яку використовував ще сам Брежнєв.

Повідомляється, що ГАЗ-24-95 – повнопривідна модифікація седана “Волга” ГАЗ-24, створена з використанням агрегатів УАЗ-469. Всього в 1973-1974 роках було побудовано 5 таких машин. Один екземпляр обслуговував Л.І. Брежнєва в мисливському угідді Завидово, другий залишився в ОКБ ГАЗ, інші були розподілені по різних відомствах. До наших днів збереглися два таких автомобіля, один з них знаходиться в Москві в музеї на Рогожском валу.

Користувачі мережі і любителі ретро-автомобілів не пройшли повз подібної краси і залишили під постом безліч слів захоплення і захоплення.

“Волга більш тепла і комфортна”, “кулемет”, “репліка? На фото більш ранні”, “утопія, лося Брежнєва вантажити нікуди”, “Stepway, початок, а якщо про піднятий седан і повнопривідний, тоді Subaru», «не соромно, що ми перші” і подібні коментарі можна знайти під постом про унікальний автомобіль “для своїх”.