Столичним водіям і пішоходам зробили попередженняУ столичному регіоні, 9 листопада, упродовж дня утримується похмура погода. Удень і ввечері йтиме дрібний дощ. Про це повідомляє Управління превентивної діяльності в Київській області, пише vechirniykiev.com.ua

Працівники поліції звертають увагу учасників дорожнього руху на те, що погіршення погодних умов негативним чином впливає на безпеку руху, підвищує ризик виникнення дорожньо-транспортних пригод. Зважаючи на це, закликаємо, як водіїв так і пішоходів, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Водіям нагадють, що дощ знижує видимість, тому просять максимально обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Крім того, просять бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість.

Представники поліції мають прохання й до пішоходів – в умовах недостатньої видимості зненацька не виходити на проїжджу частину перед автомобілем, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях. Крім того, пішоходам радять мати на одязі світлоповертаючі елементи – це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі.