КрАЗ показав нову снігоприбиральну технікуНова спецтехніка КрАЗ не тільки позбавить українські міста і села від снігового колапсу, але й надасть підтримку вітчизняному виробнику, пише hyser.com.ua.

Рясні снігопади, хуртовини і ожеледь, що спровокували в різних регіонах України на початку нинішньої зими аварійні ситуації на дорогах, яскраво демонструють необхідність у великій кількості спецтехніки не тільки службам ДСНС – для евакуаційних робіт, а в першу чергу, структурам «Укравтодору» – для розчищення доріг і їх посіпак антиожеледними реагентами.

Незважаючи на загальну мобілізацію всіх дорожніх служб країни, недостатня кількість дорожньої техніки, а також фізичний знос транспортних засобів автогосподарств, не дозволяють ефективно боротися з погодними катаклізмами. Ось і виникають ситуації, коли машини стають заручниками складних погодних умов і не розчищених доріг, і без рятувальників ніяк не обійтися. Так, на сайті ДСНС, за минулий тиждень невтішна статистика, коли аварійно-рятувальним підрозділам доводилося допомагати водіям, які самостійно не могли впоратися зі стихією.

Щорічно, з огляду на аварійні ситуації, що виникають на дорогах через складні погодні умови, український виробник – ПАТ «АвтоКрАЗ», пропонує допомогу в забезпеченні дорожніх господарств необхідною сучасною універсальною спецтехнікою – комбінованими дорожніми машинами зі снігоприбиральним, Антиожеледним і роторним обладнанням, а також аварійно- рятувальною технікою – підрозділів ДСНС. КрАЗ готовий взяти на себе питання своєчасного гарантійного і технічного обслуговування своїх вантажівок, при необхідності – провести навчання водіїв і механіків.

На шасі КрАЗ доступні варіанти поставки комунальної снігоприбиральної техніки з різними колісними формулами, в капотному і безкапотному компонуванні і ПАТ «АвтоКрАЗ» відкрито для співпраці і готова запропонувати різні варіанти спецтехніки КрАЗ. Дорожня техніка КрАЗ, оснащена сучасним спецобладнанням, допоможе стабілізувати дорожньо-транспортну ситуацію в країні.