2017 рік принесе на автомобільний ринок безліч новинок. Особливий ажіотаж викликають презентації нових бюджетних автомобілів, які будуть по кишені більшості людей. Серед них особливу увагу заслуговують наступні моделі:

Maruti Suzuki Ignis

Хетчбек Maruti Suzuki Ignis був анонсований рівно 11 місяців тому, в 2016 році на Auto Expo. Офіційний вихід машини відбудеться вже 13 січня, інакше кажучи – всього через кілька днів. Подробиць про вартість новинки все ще немає, її ціна стане відома вже в момент випуску. Машина ідеально підійде для любителів подорожей, а також для тих, хто часто їздить за місто з сім’єю або друзями.

Maruti Suzuki Baleno RS

Ще одна перспективна модель від японсько-індійського виробника. Автомобіль вийде на ринок вже в першій половині 2017 року. Він буде працювати на турбованному бензиновому двигуні на 1 літр з трьома циліндрами. Двигун дасть 110 к.с і 170 Нм крутного моменту. На сьогоднішній день це один з найбільш потужних хетчбеків компанії.

Tata Nexon

Дітище найбільшої індійської автомобільної компанії, яке є свідченням спроби підкорити ринок позашляховиків. Машина буде працювати на 1.5-літровому дизельному двигуні з потужністю в 110 к.с. і обертовим моментом в 260 Нм. Вийде в продаж цей індійський SUV вже в січні.

Tata Hexa

Інший індійський автомобіль, який вийде в першій чверті 2017 року – Tata Hexa. Машина буде працювати на 2.2-літровий двигун місцевого виробництва. Як і всі інші моделі, машина буде відрізнятися порівняно низькою ціною і виготовляється переважно для внутрішнього споживання.

Honda City facelift

Машина, яка стала плодом співпраці японських і тайських інженерів. Вийти в продаж Honda City facelift обіцяє вже в першій половині 2017. Працює новинка на 1.5-літровому двигуні. Є як бензиновий, так і дизельний варіанти. Як і всі описані вище претенденти, дана модель буде відрізнятися високою доступністю і економічністю.

Hyundai Creta

Автомобіль, який з’явитися на ринку в першій чверті поточного року. Розроблявся головним чином для регіону Латинської Америки, проте продаватися буде і в інших країнах. Машина вийшла не найгіршою, при цьому вельми доступною. У порівнянні з попередніми моделями, новий зразок придбав деякі дизайнерські нововведення. Проте, під капотом у Hyundai Creta без особливих змін.

Toyota Vios

Ще один автомобіль «підвищеної доступності», Toyota Vios використовує 1.5-літровий бензиновий двигун. Є можливість придбати модель з 1.4-літровим дизельним двигуном. Прекрасний суперник для всіх супер доступних моделей описаних вище.