Є такий досить відомий автомобіль українського виробництва як ЗАЗ-1103, який відомий як Таврія. Одний з блогерів вирішив приділити цьому автомобілю особливу увагу і показав досить рідкісний екземпляр, що виділяється своїм кольором та комплектацією.

Відповідний відеофайл опублікували на одному з YouTube-каналів, повідомляє Hyser.

Славута 2007 року випуску заслужила особливої ​​уваги, оскільки вона має смарагдовий колір. Крім цього, блогер, який показав цю машину, запевняє, що ця Таврія повністю у заводському стані і їй нічого не змінювали.

«Перша серія Славіка, в якій розповідаю, хто і навіщо подарував моїй дружині авто ЗАЗ-1103. Нова Славута повністю заводському стані з пробігом 20 тисяч кілометрів. Капсула часу ЗАЗ-1103 Славута», — підписано відеоролик у мережі.

Смарагдова Славута знаходиться в дуже хорошому стані. Це свідчить про те, що за нею ретельно стежили та зберігали в гаражі. Її аварійка, протитуманки, грубка та підігрів заднього скла перебувають у робочому стані, незважаючи на те, що, за словами блогера, цей автомобіль перебуває у повністю заводському стані.

Однак, все-таки, знайшовся один серйозний мінус, ця Таврія не має світла в салоні.

Також варто нагадати, що на Славуті особливо не поганяєш, тому що навіть у крутій комплектації вона може розганятися приблизно до 120 кілометрів на годину.