Нещодавно Hyundai опублікував тизери нового покоління седана Verna, який є аналогом моделі Accent. Картинки були традиційно інтригуючі, але малоінформативні. Цей недолік виправило видання RushLane, що розтиражувало фото Hyundai Verna нового покоління без жодного камуфляжу, пише T4.

Зрозуміло, що в Hyundai вирішили підтягнути преміальність “Верни” за рахунок алюзій на старший Grandeur, у якого є така ж світлодіодна смуга під кромкою капота. Тільки якщо у Grandeur вона безшовна, то “бюджетник” складається з декількох частин. І це не так страшно, як дизайн решітки радіатора, в яку за останньою модою вписані основні фари. Можна говорити про “наскрізний” ліхтар з химерною графікою.

Новий Hyundai Verna точно виявиться більшим за попередника і набагато технологічнішим, чого вимагає зростаюча конкуренція з боку Skoda Slavia і Volkswagen Virtus. Так, наприклад, “кореєць” матиме систему моніторингу об’єктів у “сліпих” зонах.

Також на руку седану зіграє поява нового бензинового турбомотора, яким замінять дизель. Його віддача складає 160 к.с. і 260 Нм, що робить Hyundai Verna нового покоління найпотужнішим седаном у своєму класі. У пару йому запропонують 7-швидкісний преселективний “робот” та 6-ступінчасту МКП. Другий двигун для новинки – колишній “атмосферник” аналогічного об’єму на 113 к.с. та 144 Нм, який доступний з “механікою” або варіатором.

На ринок новий Hyundai Verna вийде орієнтовно у березні.