Бажаючих придбати авто за мінімальний бюджет вдосталь – це може бути і юний водій, і водій зі стажем. Експерти вирішили проаналізувати авторинок та створити рейтинг автомобілів з ціною до $3000, пише Wheels News.

Лідером рейтингу є Ford Transit Connect 2007 року випуску за $2440. Автомобіль має техогляд, в нього нові фільми та відремонтована турбіна. Авто, як зазначає власник, експлуатувалося з розумом, тому працює справно. Під капотом встановлено 1,8-літровий дизельний двигун.

Друге місце посів Daewoo Lanos 2007 року випуску за $3000. Власник стверджує, що автомобіль знаходиться у відмінному стані: нові гальма, прямоточний глушник, рідна фарба. Автомобіль має ГБО 4-го покоління. Під капотом моделі встановлено 1,5-літровий двигун.

Третє місце посів Ford Focus 1999 року за $2500. Автомобіль має сліди зносу, але працює справно на 1,8-літровому дизельному двигуні. Модель має електричні склопідйомники та кондиціонер

Четверте місце посідає Volkswagen LT 1985 року випуску за $2750. За словами автора оголошення, модель має відновлене шасі та 2,4-літровий двигун. Мотор та трансмісія працюють злагоджено. Для ЗСУ власник готовий запропонувати іншу ціну.

Останнє місце посідає Volkswagen Passat 1997 року випуску вартістю $2999. Кузов автомобіля не містить слідів іржі, загальний технічний стан модель задовільний. Під капотом знаходиться 1,9-літровий дизельний двигун, а на одометрі 300 000 км.

Вживане авто не обов’язково має бути дорогим, а бюджетна ціна не є ознакою сумнівної якості. Адже при належній експлуатації автомобіль зберігає свої технічні характеристики.