Компанія Mitsubishi Motors має авторитет не лише на своїй батьківщині, а й далеко за її межами. Але як і всі компанії, Mitsubishi також припускалися помилок, тому серед їх моделей є невдалі варіанти.

Саме про п’ять найгірших автомобілів Mitsubishi розповіло видання Wheel News.

Mitsubishi Mirage

Це субкомпактний автомобіль, що з 2012 року не може знайти своїх поціновувачів. Так, авто має хорошу паливну ефективність і низьку ціну, але малопотужний двигун ускладнює маневр злиття та розворот на дорозі. Салон Mirage має дешеву обробку, а шумоізоляція працює на 30%.

Mitsubishi Outlander

З 2000-х років Mitsubishi Outlander має безліч проблем, котрі вплинули на його імідж. Найболючішим питанням є відмова двигуна, проблеми з трансмісією та електричними гремлінами. Такі поломки влітали власникам в копієчку, а тому дуже скоро всі були розчаровані в Mitsubishi Outlander.

Mitsubishi Eclipse 2010

Був час, коли Mitsubishi Eclipse був на вершині популярності. Спортивний автомобіль вражав своїми захоплюючими характеристиками всіх автолюбителів. Але, на жаль, четверте покоління Eclipse, що випускалося з 2006 по 2012 рік, не отримало такого визнання. Через збільшення ваги, авто стало менш маневреним та чутливим. Двигун V6 виявився потужним лише на словах розробників, а салон автомобіля відставав від прогресу.

Mitsubishi Montero 2001

Mitsubishi Montero, також відомий як Pajero, приніс чимало клопоту виробникам. Модель четвертого покоління 2000-2006 років отримала слабку керованість. Проблеми були настільки серйозними, що деякі водії могли потрапити в ДТП з перекиданням. Така фатальна помилка розробників сильно підкосила репутацію Montero.

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer довгий час займав лідерство в лінійці бренду, але восьме і дев’яте покоління 2008-2017 років не змогли виправдати надій ні компанії, ні клієнтів. Модель при збірці отримала базові характеристики, але, на жаль, не змогла випередити конкурентів. Через це модель відчувалася ніби застарілою, а єдина перевага – паливна економічність, не вражала клієнтів.