Компанія Toyota готується до випуску оновленої Toyota Camry, яка продаватиметься як модель 2024 року. Вже навіть розпочалися її дорожні тести. Фотошпигуни встигли побачити нову Toyota Camry під час тестів, пише today.ua.

Camry – це одна із знакових моделей компанії Toyota, яка є одним з бестселерів українського ринку. Її випускають із 1982 року. Наразі покупцям пропонують її сьоме покоління – XV70 (з 2017 року). Сьоме покоління Camry незабаром отримає серйозне оновлення. Цю новинку помітили у США.

Нову Camry тестують у суцільному камуфляжі, тому поки що важко щось конкретне сказати про її дизайн. Зрозуміло, що цей седан адаптують до нової мови дизайну Toyota. Найпомітніше зміни будуть, мабуть, у передній частині. Camry отримає нову радіаторну решітку, нові бампери, нові фари та задні ліхтарі, а також нові колісні диски.

Великі зміни відбудуться і у салоні. Ми не сумніваємося, що у нової Camry будуть сучасні технології комунікації та безпеки. Цей автомобіль отримає більше обладнання. Особливу увагу японський автогігант, мабуть, приділить системам активної безпеки.

У лінійку двигунів увійдуть бензинові силові агрегати та гібридні мотори. але про них у нас поки немає жодної інформації.

Коли компанія Toyota офіційно представить оновлену Toyota Camry? Очікується, що це відбудеться у листопаді 2023 року на автосалоні у Лос-Анджелесі (США). У продажу цей новий автомобіль з’явиться в першій половині 2023 року. Скільки він коштуватиме – ще не відомо.

Потрібно звернути увагу, що в цьому випадку йдеться не про нове покоління Toyota Camry. Це буде оновлена модель сьомого полонення. Але при цьому зміни будуть дуже великі. Toyota Camry поточного покоління випускають із 2017 року. Чому Toyota не поспішає випускати її нове покоління? Можливо через те, що попит на седани знижується.

В Україні зараз седан Toyota Camry продають у двох варіантах силової установки. Перший варіант – 2,5-літровий бензиновий двигун, який працює разом із 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Другий варіант – 2,5-літровий двигун, який працює разом з варіатором.