Перед покупкою автомобіля, водієві потрібно проаналізувати цілий ряд факторів, котрі в майбутньому допоможуть перепродати це авто. Адже оновлюючи власний автопарк, кожен водій розуміє, що через 3-5 років авто буде продано знову.

Обираючи автомобіль, потрібно звертати увагу не лише на власні бажання, а й на потенціал моделі. Таким чином ви будете впевнені, що придбане авто буде надійно слугувати не лише вам, а й наступному власнику.

Проаналізувавши безліч джерел, експерти склали антирейтинг автомобілів, котрі дуже складно породати в Україні.

BMW X6

Бренд BMW є мрією багатьох автолюбителів, але мало хто розуміє, що перепродати ці автомобілі буває дуже складно. Не виняток і модель BMW X6. Найбільше водії скаржаться на двигун N63, що має дороге обслуговування.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen є доволі популярним брендом на авторинку, а її моделі відрізняються надійністю. Але є і такі авто, котрі знижують імідж компанії, наприклад, Volkswagen Tiguan. Найбільше нарікань має двигун, що вимагає дорогого обслуговування. Також частого ю клопоту завдає трансмісія. Саме тому більшість водіїв не рекомендують купувати дану модель.

Lexus RX450h

Проблемно продати не лише авто з ДВЗ, а й гібридні версії. Наприклад, Lexus і Toyota, зокрема RX450h, не користуються значним попитом на вторинному авторинку. На практиці доведено, що після 10-ти років експлуатації їх акамулятори сідають, а заміна може влетіти в копієчку.

Cadillac Escalade

Американський бред викликає захват в широкої аудиторії, але не всі моделі бренду можуть похвалитися високими показниками. Cadillac Escalade має високе споживання палива, а враховуючи сьогоденні ціни – автомобіль розорить свого власника.

Volvo S80

Volvo не має такої популярності в Україні, як, наприклад, Volkswagen. Окремі моделі, наприклад, Volvo S80 просто неможливо відремонтувати через брак запчастин. Саме тому і бажаючих придбати таке авто – майже немає.

Обираючи новий автомобіль, водії мають не просто опиратися на власні бажання, а й оцінювати придбання авто, як інвестицію в майбутнє. Саме тому ми не рекомендуємо купувати авторські з рейтингу, адже в недалекому майбутньому їх буде неможливо перепродати.