Абсолютно нові кросовери Haval Thunder Dragon (Xiaolong) та Haval Thunder Dragon Max (Xiaolong Max) офіційно дебютували на автосалоні в Шанхаї, а тепер у Піднебесній стартували офіційні продажі новинок, повідомляє MMR.

Молодша модель виявилася найдешевшим гібридним кросовером Great Wall Motors: базовий Haval Thunder Dragon оцінений у 21 545 доларів. Ціна топової версії не набагато більша — 22 550 доларів.

Haval Thunder Dragon отримав дизайн, не характерний для раніше випущених кросоверів китайського бренду — все через відсутність решітки радіатори і вертикальних блоків фар. Виконання лицьової частини більше схоже на електромобілі, але у складі силової установки Thunder Dragon є ДВЗ.

Габарити Haval Thunder Dragon становлять 4600х1877х1675 мм при довжині колісної бази 2710 мм: за розмірами він можна порівняти з Haval Dargo.

У салоні автомобіля два екрани – 7-дюймовий у складі цифрової панелі приладів і дисплей з діагоналлю 12,3 дюйма у складі медіасистеми. Також автомобіль отримав багатофункціональне кермо нового дизайну.

Силова установка кросовера складається з 1,5-літрового бензомотора потужністю 101 к.с. та електродвигуна віддачею у 156 «коней». Запас ходу на електротязі, залежно від ємності тягової батареї, становить 52 км або 110 км. Середня витрата пального становить 5,3 л бензину на 100 км.