Незважаючи на рішення Toyota відмовитися від моделі Camry в Японії, в інших країнах цей знаменитий седан все ж таки залишиться в строю. Більше того, незабаром на нього чекає зміна покоління, яка може зробити фанатам 4-дверки чимало сюрпризів.

Як виглядатиме автомобіль поки невідомо, але незалежні дизайнери з порталу Burlappcar вирішили пофантазувати з цього приводу, опублікувавши один з можливих варіантів дизайну нової Camry, повідомляє Avtosota.

Готуючи рендер однієї з найпопулярніших моделей Toyota, автомобільні художники черпали натхнення з гібрида Prius, який нещодавно пережив кардинальну модернізацію.

На зображенні нова Camry постала в сучасному образі, навіяному тим самим «Пріусом» і частково сучасною 4-дверною Crown.

Седан отримав незвичайну світлотехніку спереду, виконану у вигляді довгої світлодіодної смуги, що простягається вздовж усієї кромки капота, а також вузькі основні блоки фар, новий бампер простої форми з вертикальними вирізами по сторонах і широким повітрозабірником знизу, а також боковини кузова з рельєфними висотами.

Представлений варіант дизайну Camry корелює з недавніми заявами компанії, яка підтвердила, що нове покоління цієї моделі зможе похвалитися більш виразним та сучасним зовнішнім виглядом, а також збільшеними розмірами.

Про техніку автомобіля поки що практично нічого невідомо. Втім, одне можна сказати напевно – машину збудують на платформі TNGA-K, яка лягла в основу її актуальної генерації.

Лінійка двигунів нової Camry може включати як колишній 2,5-літровий бензиновий мотор, так і гібридний силовий агрегат, але обидві установки цілком ймовірно будуть модернізовані. А ось 3,5-літровий V6 відійде в історію. Замість нього під капотом флагманського седана Toyota задіють 2,4-літрову турбочетвірку на 265 к. с.

Офіційний дебют нового покоління Camry заплановано на 2024 рік.